Archives

Testimonial 6

150 150 admin

Bedankt voor de super leuke en gezellige fietstour! Met deze fietstour krijg je direct een goed beeld van Krakau, en de gids vertelt daarnaast ook war je lekker kan eten en wat er savonds te doen is. Dze Krakau Fietstocht was een van de hoogteounten van onze reis! Groeten de vrienden uit Nijverdal!

read more

Testimonial 5

150 150 admin

Vandaag de fietstocht met gids gedaan door Krakau. Groep met alleen maar Nederlanders! De Tour laat je alle hoogtepunten van Krakau zien en biedt daarnaast de gelegenheid om lekker te fietsen. De gids doet erg zijn best om gedurende de fietstour veel en leuke informatie te geven. Enige minpuntje: zijn foute muzieksmaak 😉 : No…

read more

Testimonial 4

150 150 admin

Wat een spijt! Maar dan dat we deze fietstocht in Krakau niet eerder hebben gedaan. Na eerst 2 dagen rondgewdaald te hebben door de stad, vielen alle puzzelstukjes tijdens deze leuke fietstour in mekaar. Wat een geweldige stad, en dat dankzij de fietstour. Ook de tips die we kregen van de gids waren geweldig!

read more

Testimonial

150 150 admin

Ondanks de kou, echt een super leuke en informatieve fietstour gehad. Deze fietstour moet je gedaan hebben als je in korte tijd een goede indruk van Krakau wilt krijgen. De gids maakte de fietstour in Krakau heel leuk. Hij wist heel veel over Krakau, nam de tijd en vertelde op een leuke manier!

read more

Testimonial3

150 150 admin

Dit moet je echt doen op je eerste dag in krakow! Je leert de stad kennen en weet waar de bezienswaardigheden liggen die later nog eens wilt bezoeken. Jacek Malec bleek een kundige gids.

read more

Testimonial2

150 150 admin

Wij hebben gefietst met de Belgische Ingrid, een voormalig geschiedenislerares. Ze wist veel en was erg bevlogen. Tussendoor was er nog tijd om even koffie met wat lekkers te drinken. Door haar enthousiasme hebben we het museum onder het grote plein bezocht wat inderdaad ook de moeite waard was. Je komt altijd zoveel meer te…

read more

Testimonial1

150 150 admin

met een groepje van 12 man en gids 4 uur gefietst in en rond Krakau – gids JACEK was zeer humoristisch en welbespraakt – een echte aanrader als eerste kennismaking met Krakau.

read more